Over Ons

Over Dirk Tromp

“Na een deelstudie grafisch ontwerp en technische opleidingen op HBO-niveau heb ik zo’n dertig jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Alle facetten van het bedrijfsleven heb ik leren kennen. Communicatie speelt bij al die facetten de hoofdrol. Heel belangrijk: communicatie is vóór alles emotie. Vanuit deze invalshoek heb ik inzicht gekregen in de behoeften en belangen binnen de keten. Op verschillende momenten heb ik me beziggehouden met marketing en vormgeving als middelen om producten en diensten onder de aandacht te brengen. De opkomst van netwerken en internet heb ik van nabij meegemaakt. Internet heeft het vakgebied een nieuwe dimensie gegeven.”

Internet is immers communicatie!

Ervaring en vaardigheden

Web ontwerp en ontwikkelervaring

“Al meerdere jaren ontwerp ik websites en e-commerce-omgevingen (webwinkel). Ik heb diverse ontwerpen en toepassingen gerealiseerd, hoofdzakelijk met Open Source CMS-systemen als Joomla, osCommerce en WordPress. Dankzij de flexibiliteit van deze systemen kan ik voor mijn klanten steeds nieuwe toepassingen creëren.”

Veelzijdige managementervaring

“Meer dan twintig jaar heb ik mij beziggehouden met consultancy, management, project- en interim-management in de ICT-sector. Ik heb vaak leiding gegeven aan kleine en middelgrote groepen professionals (tot 30 mensen). Of het nu ging om een lijnfunctie als afdelingsmanager of het leiden van een project of projectteam, open communicatie was onontbeerlijk. Het aannemen, begeleiden, trainen en coachen van mensen vraagt om een goed inlevingsvermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden.”

Praktijk als leermeester

Mijn lijfspreuk: je bent nooit uitgeleerd.

“Veel van mijn vaardigheden heb ik in de praktijk ontwikkeld. Vanuit mijn ICT-achtergrond heb ik me de tools en technologieën voor internet snel eigen gemaakt. Mijn nieuwsgierigheid zet me steeds op het spoor van nieuwe uitdagingen. Daar geniet ik van; het is inspirerend om oplossingen te realiseren, die ik nog niet kende. Zo blijf ik mijzelf en mijn bedrijf ontwikkelen. En die groei komt weer ten goede aan mijn klanten!”

Reacties zijn gesloten.