Website ontwikkeling

Goede code is de motor voor de prestaties van uw website.

Een goed gebruikersinteractiemodel (user interface en user interaction model) vormt het raamwerk voor de site. Uw website moet:

  • vandaag werken,
  • schaalbaar zijn naar de toekomst,
  • niet complexer dan absoluut noodzakelijk en
  • bovenal efficiënt.

Deze richtlijnen vormen de basis voor het schrijven van goede code.

De juiste Content Management Systeem (CMS)

Niet alles hoeft van de grond af te worden opgebouwd. Dat zou erg tijdrovend en kostbaar zijn! Er zijn diverse goede CMS’en (Content Management Systemen) beschikbaar. Met de juiste keuze kan maatwerk tot een minimum beperkt blijven. Uit ervaring weten wij dat WordPress, Joomla, Drupal, osCommerce en Magento geschikt zijn voor velerlei implementaties. Deze systemen worden wereldwijd toegepast door duizenden ontwikkelaars. De kans is groot dat een van hen wensen zoals de uwe al is tegengekomen. Daardoor is de voor u geschikte code waarschijnlijk al voorhanden. Elk CMS-raamwerk kent duizenden uitbreidingsmogelijkheden. Tien tegen een dat uw oplossing daar tussen zit. Zo niet, dan is de juiste oplossing met maatwerk zo gemaakt.
Het CMS vervult een belangrijke taak. Het scheidt het grafische gedeelte van de code en de inhoud. Zo kunnen wij letterlijk op drie fronten tegelijk – maar wel los van elkaar – actief zijn. Wij zorgen voor de code en het grafische gedeelte, u voor de inhoud. Uiteindelijk testen wij het geheel. Daarna kunt u (of wij) actief de webmedia onderhouden en actualiseren. Zo profiteren uw prospects en klanten altijd van een actueel systeem.

Aanpassen van code

Lukt het niet uw functionaliteit te leveren met alle beschikbare mogelijkheden, dan wordt de code aangepast. Deze webontwikkeling maakt van iedere website een unieke ervaring. We werken met vele ontwikkeltalen die geschikt zijn om specifieke functies te realiseren. Zomaar een greep uit de ontwikkeltalen die we beheersen: (X)HTML, XML, CSS, Javascript, Flash, Ajax en PHP.

Testen voor Search Engine Optimalisatie (SEO)

Wilt u dat uw website goed vindbaar is? Dan houden we bij de site-ontwikkeling rekening met de vraagstelling van gebruikers en met de criteria van zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing. Bij de ontwikkeling zullen wij de vindbaarheid steeds testen met de ‘best practices’ voor SEO.

Maatwerkapplicatie nodig?

Laat het ons weten, want vandaag kan letterlijk alles. Als het gaat om B2B, B2C of mobiele applicaties (voor i-Phone, iPad, android smartphones, tablet computers) kunnen wij u adviseren en begeleiden.

Wilt u meer weten? Stuur ons dan een mail.

Reacties zijn gesloten.