Website/webwinkel ontwerp

Uw boodschap is het belangrijkst.

Ontwerp voor website, blog, e-commerce en socialmedia

Meer dan ooit is de website de vitrine van een bedrijf en zijn imago. Die vitrine moet een perfect zicht geven op uw bedrijf. Heeft de site de juiste uitstraling? Komt uw boodschap helder naar voren? Straalt de site vertrouwen en professionaliteit uit? Belangrijke vragen, ook als het gaat over uw weblog, webwinkel (e-commerce) en/of pagina’s voor sociale media. Het is zaak om passanten snel naar binnen te lokken. Vervolgens kunt u beginnen met de verkoop. Dntwebmedia denkt met u mee over de juiste klantbenadering en stemt daar het ontwerp op af.

Het ontwerp voor uw site? We beginnen met potlood en papier.

Eerst gaan we met u om de tafel. We vragen u de hemd van het lijf. Misschien vindt u dat vervelend, maar het is wel noodzakelijk: we willen precies weten wat u wilt bereiken. Wat vindt u mooi en wat niet? Welk doel heeft de website/webwinkel/blog? Hebt u al een logo? Hoe zit het met de huisstijl? Hoe ziet u de ontwikkeling van uw bedrijf?

Modelleren met software.

Nu we weten wat u voor ogen staat, openen we de trukendoos met software. We gaan de website mooi maken. Maar we doen meer: we denken ook na over hoe de gebruiker de site zal ervaren. Een spannend onderdeel van het proces: we zoeken onder meer sterke visuele elementen die de aandacht van de bezoeker richten.
Uiteraard bent u hier steeds bij betrokken. Een goed ontwerp is altijd een kwestie van tweerichtingsverkeer!

Akkoord met het model? Dan ontwikkelen wij de code van uw site.

Weer een stap verder: het model werkt helemaal zoals u dat wilt. Nu is het voor ons tijd om onder de motorkap te duiken. We zetten onze eigen webservers als motor in en gaan sleutelen. We creëren het raamwerk met een CMS-systeem. We sleutelen in alle noodzakelijke programmeertalen, waaronder HMTL, PHP, CSS, Javascript en Ajax. Mocht u geïnteresseerd zijn in de details, dan zullen wij u daar uiteraard alles over vertellen.

De website is af en staat online. Laat de bezoekers maar komen…

Misschien denkt u dat u dan klaar bent. De bezoekers komen immers vanzelf? Helaas, dat was vroeger zo, maar nu niet meer. Tegenwoordig heeft een website extra ondersteuning nodig, bijvoorbeeld in de vorm van webmarketing, SEO (Search Engine Optimalisatie) en SEM (Search Engine Marketing). Hebt u hulp nodig bij het meten van uw resultaten met webstatistieken (analytics en conversie)? Ook daarvoor kunt op ons rekenen.
Aanwezigheid op de juiste social media levert effectieve extra ondersteuning op. En misschien is het interessant om een producten- of dienstencampagne te voeren via een speciale website. Wat u ook doet, zorg dat uw klant uw ambassadeur wordt!
Hier kunt u meer lezen over web marketing.

Reacties zijn gesloten.