Logo ontwerp en branding

Een logo is meer dan alleen een herkenbaar plaatje.

Uw logo weerspiegelt de identiteit van u en uw bedrijf.

Met een logo moet u zich onderscheiden in de markt en vertrouwen wekken bij toekomstige klanten. U bouwt uw reputatie op met behulp van het logo. Ondertussen moet het eenvoudig en herkenbaar blijven.

Wanneer werkt een logo goed?

Het moet anders zijn, zodat het de aandacht trekt. Maar ook praktisch: het moet toepasbaar zijn op verschillende groottes en zelfs in zwart/wit nog goed ogen. Het allerbelangrijkste is echter dat het logo mensen bijblijft. We ontwerpen uw logo in samenwerking met u en aan de hand van beproefde regels.

Ideeën – daar begint het mee

Eerst nemen wij potlood en papier. Uw informatie zetten we in een geheugenkaart (mindmap) Vervolgens gaan we die aanvullen, waarbij we vrije associaties met andere ideeën maken. Uw bedrijfswaarden worden getoetst aan kleuren en letterstijlen die elkaar ondersteunen. We zoeken de elementen die uw bedrijf het beste weergeven!

Uitwerken van ideeën

In het begin zijn er vaak meerdere veelbelovende concepten. We werken die verder uit, waarna het beste idee kan worden gekozen.

Verfijnen van het beste idee

Is het beste idee gekozen, dan zetten we de puntjes op de i. De beste letterstijl, spatiëring, omgekeerde kleurstellingen en ondertitels combineren we tot het resultaat perfect is.

Eindproduct, uw logo en imago

Uw logo is klaar. Uw imago of brand ‘staat’. We kunnen het in elk gewenst elektronisch formaat uitvoeren – geschikt voor drukwerk en internet. Verder kunnen we het voor u aanvullen met een website en/of huisstijl.

Een nieuw logo nodig? Aanpassing gewenst? Hoog tijd voor een nieuwe of aangepaste huisstijl? Stuur ons een mail.

Reacties zijn gesloten.