Kerstgroet 2012

Christmas card/Kerstkaart

Christmas 2012/Kerst 2012

Het jaar 2012 komt tot een einde. Een tumultueus jaar waarin positief en negatief nieuws zich in een rap tempo hebben afgewisseld.

Toch gebeuren er ook positieve dingen. Op het gebied van website ontwerp zijn er mede door vernieuwingen en verbeteringen in de standaarden, alsook de adoptie hiervan door browserfabrikanten, mogelijkheden ontstaan om websites goed op vaste maar ook op mobiele apparaten weer te geven. Dit is een ontwikkeling dat zich de komende jaren zal voortzetten en ook op e-commerce gebied zal doen gelden.

Ook de ontwerpen van websites zijn sterk aan mode onderhevig, Zo worden er jaarlijks nieuwe trends waargenomen in de uiterlijke vormgeving. Omdat mobiele apparaten ook technisch betere beeldschermen krijgen, wordt het mogelijk om de ontwerpen van vaste desktop- en notebook platformen daarop goed weer te geven, wel aangepast aan de unieke eigenschappen van mobiele apparaten. Denk hierbij aan een andere navigatie zoals “swipe” en “pinch” . Deze laatste twee komen nog niet op gootformaat beeldschermen voor omdat deze nog niet “touch” gevoelig zijn.

Het wordt ook in 2013 weer een spannend jaar vol met nieuwe uitdagingen.

Om het jaar met jullie af te sluiten sturen wij nog even onze beste wensen aan iedereen.

Geplaatst in Ongeordend | Een reactie plaatsen

Welke Cisco CCNP/CCIE’ers gaan voor goud?

Cisco LogoWie kan ons helpen om voor een organisatie een aantal nieuwe collegae te vinden? Wij zijn benieuwd hoe lang het duurt om dit via ons netwerk te realiseren?

Zij komen te werken bij “de netwerk specialist van Nederland”. Deze organisatie is onder andere een Cisco Gold Partner.

Het gaat om het bouwen van netwerken voor enterprise klanten met 24/7, “mission critical” netwerken. Door groei en verandering is er ruimte voor een of meer nieuwe professionals.

Welk profiel dien je te hebben?

 • Je bent een senior netwerk engineer
 • Je hebt een Cisco CCNP/CCIE kwalificatie en kennis van één of meer van de volgende gebieden:
  • Routing en Switching
  • VSS
  • MPLS
  • Datacenter
  • QoS
 • Het is een pré als je ook kennis hebt van netwerk apparatuur van één of meer van de volgende leveranciers: Avaya, HP, Cisco Security, Checkpoint Security
 • Je kan goed werken in team verband, in een platte organisatie waar een sterke eigen verantwoordelijkheidsgevoel essentieel is
 • Je gaat voor kwaliteit in je adviezen en uitvoering, bent betrouwbaar en voelt je betrokken en verantwoordelijk voor de goede werking van de netwerken bij onze klanten
 • Je bent communicatief vaardig en kan een oplossing goed motiveren en uitdragen
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal goed
 • Je kan een kleine team van junior en medior engineers helpen aansturen om projecten tot een goed resultaat te brengen In collegialiteit herken je jezelf in openheid, betrokkenheid, enthousiasme en een instelling van “samen lossen wij het op”

Als je interesse hebt of iemand kent die zich hierin herkent, dan komen wij graag in contact. Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste mensen binnen de organisatie.

Kan jij ons helpen?

Geplaatst in Personeel | Een reactie plaatsen

10 Tips voor Succesvol Beïnvloeden.

Dagelijks zijn wij bezig om anderen te beïnvloeden. Velen vinden beïnvloeden een naar woord. Het heeft voor hen iets weg van manipuleren. Aan de ene kant is dat wel zo. Iedereen doet het bewust of onbewust om datgene te bereiken dat hij of zij belangrijk vindt.

Hoe kan beïnvloeden dan wel op een natuurlijke manier plaatsvinden?


Kan je ook succesvol beïnvloeden?
Jawel. Het is ook makkelijker dan je misschien wel denkt.

 • Blijf wie je bent
 • Ga geen trucjes aanleren
 • Wees oprecht geïnteresseerd in de ander
 • Wees ook vooral positief

Hieronder volgen 10 tips om je verder te helpen met succesvol beïnvloeden.

Tip 1. Focus op wat je wél kunt beïnvloeden.
Tip 2. Verdiep je in de behoeften van de ander
Tip 3. Geef minimaal één compliment per dag
Tip 4. Laat je niet van slag brengen door negatieve gedachten
Tip 5. Toon werkelijke interesse
Tip 6. Blijf geduldig als je weerstand ervaart
Tip 7. Voorbereiding is 90% van het succes
Tip 8. Onderzoek elkaars (gemeenschappelijke) belangen
Tip 9. Gebruik de kracht van vriendelijkheid
Tip 10. Vergeet nooit te lachen :-)

Heb jij ook tips die je met anderen wilt delen over Succesvol Beïnvloeden? Laat dan een reactie achter met jouw tip. Dan kunnen anderen daar ook hun voordeel mee doen. Weet jij iemand die de tips kan gebruiken? Stuur ze dan met een link naar deze pagina door.

Geplaatst in Effectiviteit | Getagged , , , | Een reactie plaatsen

10 tips voor balans in werk en leven

Dit is het tweede artikel in onze serie “10 tips”. Wij delen dagelijks onder andere tips op Twitter over persoonlijk en zakelijk succes. Je functioneert het besten als je werk en leven in balans kan houden.

Balans (foto: NOAA)

Balans in Leven en Werk

Omdat er vele afleidingen zijn kunnen wij onszelf soms uit het lood gooien. Natuurlijk bereiken wij dingen als wij in beweging zijn. Soms willen wij alleen maar doorgaan. Dan is het van belang om toch even stil te staan en te reflecteren. Leiders en succesvolle mensen weten dit als het besten. Ook wij ik heb dat met de jaren geleerd. Voor mij begint iedere dag met fysieke en ademhalingsoefeningen. Zo kan ik weer even concentreren op datgene wat er zich in mij afspeelt. Daar zoek ik dan rust om zo, opgeladen en vol energie weer aan een nieuwe dag te beginnen.

De 10 Tips voor Balans in Werk en Leven:

 1. Besteed meer tijd aan wat jou energie geeft
 2. Neem regelmatig een ontspannen pauze
 3. Wil niet teveel tegelijk
 4. Beweeg in ruime mate: sport, yoga, dans, wandel
 5. Plan leuke en waardevolle activiteiten bewust in je agenda
 6. Doe af en toe een “powernap”
 7. Wees dankbaar voor wat je wel hebt
 8. Wat jij belangrijk vindt heeft voorrang
 9. Breng tijd door in stilte, de natuur of in de zon
 10. Vergeet nooit te lachen

Wederom wensen wij jullie veel succes hiermee. Je hebt het zelf in de hand.

Laat ons weten wat je van deze tips vindt. Of stuur ze aan een ander door. Heb je zelf nog tips, deel ze dan met ons. Dan kunnen wij anderen daar ook blij mee maken.

Geplaatst in Effectiviteit | Getagged , , | Een reactie plaatsen

De 10 tips voor nooit meer stress

De afgelopen twee weken hebben wij iedere dag een tip via Twitter(www.twitter.com/deetromp en www.twitter.com/dntwebmedia) met alle “tweeps” (twittervolgers) gedeeld.

Omdat nog lang niet iedereen gebruik maakt van Twitter, vinden wij het ook waardevol om het hier met alle geïnteresseerden te delen.

Fijgeknepen stresskussentje van schuim

Stress!

Stress.

Stress ontstaat niet omdat wij te weinig tijd hebben. Tijd is een vast gegeven. Stress ontstaat vaker omdat wij teveel dingen tegelijk willen doen. Wij willen alles bijhouden, tegelijk. En dat kan niet. Wij kunnen maar 7 dingen tegelijk in onze actieve geheugen onthouden. Dus als er (te)veel informatie op ons afkomt, of wij vergeten keuzes te maken, dan leidt dat tot stress.

Weet wat je wil. Weet wat je wil bereiken. Maak keuzes. Maak een plan om dat te bereiken wat je hebt gekozen. Bovenal, houdt je aan je plan. Zo vermijdt je dat je teveel tegelijk wil proberen te doen. En dus is dit het probaatmiddel om stress tegen te gaan. O, ja, je mag ook best nee zeggen tegen anderen die jouw tijd willen claimen. Jij bepaalt je agenda. Alleen jij. Zo vermeid je niet alleen stress, maar verbeter je ook je effectiviteit.

De 10 tips voor Nooit meer Stress:-

Tip1. Geef aandacht aan maar één ding tegelijk
Tip2. Doe vooral de dingen die je leuk vindt
Tip3. Durf ‘nee’ te zeggen
Tip4. Kom altijd 5 minuten eerder op een afspraak
Tip5. Geniet van het moment en ontspan
Tip6. Vermijd gestreste situaties of personen
Tip7. Luister meer en praat iets minder
Tip8. Gebruik de kracht van positief denken
Tip9. Wees af en toe alleen met jezelf
Tip10. Vergeet nooit te lachen :-)

Wij wensen iedereen veel succes hiermee. Je hebt het zelf in de hand.

Laat ons weten wat je van deze tips vindt. Of stuur ze aan een ander door. Heb je zelf nog tips, deel ze dan met ons. Dan kunnen wij anderen daar ook blij mee maken.

Geplaatst in Effectiviteit | Getagged , | Een reactie plaatsen