Kerstgroet 2012

Christmas card/Kerstkaart

Christmas 2012/Kerst 2012

Het jaar 2012 komt tot een einde. Een tumultueus jaar waarin positief en negatief nieuws zich in een rap tempo hebben afgewisseld.

Toch gebeuren er ook positieve dingen. Op het gebied van website ontwerp zijn er mede door vernieuwingen en verbeteringen in de standaarden, alsook de adoptie hiervan door browserfabrikanten, mogelijkheden ontstaan om websites goed op vaste maar ook op mobiele apparaten weer te geven. Dit is een ontwikkeling dat zich de komende jaren zal voortzetten en ook op e-commerce gebied zal doen gelden.

Ook de ontwerpen van websites zijn sterk aan mode onderhevig, Zo worden er jaarlijks nieuwe trends waargenomen in de uiterlijke vormgeving. Omdat mobiele apparaten ook technisch betere beeldschermen krijgen, wordt het mogelijk om de ontwerpen van vaste desktop- en notebook platformen daarop goed weer te geven, wel aangepast aan de unieke eigenschappen van mobiele apparaten. Denk hierbij aan een andere navigatie zoals “swipe” en “pinch” . Deze laatste twee komen nog niet op gootformaat beeldschermen voor omdat deze nog niet “touch” gevoelig zijn.

Het wordt ook in 2013 weer een spannend jaar vol met nieuwe uitdagingen.

Om het jaar met jullie af te sluiten sturen wij nog even onze beste wensen aan iedereen.

Dit bericht is geplaatst in Ongeordend. Bookmark de permalink.

Reactie plaatsen

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML tags en atributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>